top of page

Europeiske tilskudd og finansieringsmuligheter for enkeltpersoner, startups, små og mellomstore bedrifter

Vi publiserer utlysninger utelukkende med 100 % intensitet – Du trenger ikke investere dine egne penger i prosjektet. Dekk implementeringen av forretningsideen din, produktutvikling og andre utgifter med EU-tilskudd på 50 000 Eur til 500 000 Eur

Eller bli medlem og bruk AI-skriveverktøyet til å utarbeide prosjektforslag selv

NYESTE EU-FINANSIERING UPPLYSNINGER

Apply until:

May 31, 2025

Funding up to:

€60 000

If you are:

Startup; SME

If you use:

Scope:

Sustainability

Provides advisory support to European industrial SMEs towards sustainability, including sustainability assessment, training, advisory services, and grants for investment projects development.

Apply until:

Nov 20, 2024

Funding up to:

€6 000 000

If you are:

Startup; SME

If you use:

Scope:

Digital Communication

Tracking financial crimes facilitated by cryptocurrencies.

Apply until:

Nov 20, 2024

Funding up to:

€6 000 000

If you are:

Startup; SME

If you use:

Scope:

Energy Financing

An open invitation for proposals on unspecified innovative topics.

PRØV VÅRT AI-SKRIVEVERKTØY

Vi legger ut over 183 finansieringsmuligheter hvert år

01

02

Månedlige og årlige medlemskap er tilgjengelig

AI-skriveverktøyet er allerede forhåndsopplært for idégenerering, skriving av prosjektforslag og rapportskriving

03

04

TILLEGGSTJENESTER

Utforsk vår pakke med tjenester for å frigjøre finansieringsmuligheter for din bedrift eller ditt prosjekt. Vi bryr oss virkelig om å hjelpe deg med å finne de riktige finansieringsalternativene og veilede deg gjennom søknadsprosessen. Selv om du ikke har funnet den perfekte finansieringsmatchen ennå eller er usikker på søknadsprosessen, er vårt dedikerte team her for å støtte deg hele veien. Fra personlig tilpassede konsultasjoner og veiledning for søknadsstøtte for å maksimere sjansene dine for å sikre finansieringen du trenger for virksomheten eller prosjektet.

Identifisering av finansieringsmuligheter

Vårt primære mål er å tilpasse kundene våre til de best passende finansieringsmulighetene skreddersydd til deres forretningsmål. Vårt dedikerte team overvåker konsekvent en rekke finansieringsinstitusjoner og kilder, og sikrer at vi er oppdatert med de siste tilbudene. Vi videresender deretter denne verdifulle informasjonen til våre kunder uten kostnad. Skulle du ha spesifikke preferanser angående EU-finansiering, vennligst kommuniser med oss via e-post eller avtal en online konsultasjon. Vi er her for å veilede og hjelpe deg.

Forslagsskriving

Vi tilbyr ekspertveiledning om europeiske prosjekter skreddersydd til våre kunders visjoner. Tjenestene våre inkluderer hele forslagsprosessen, fra innledende omfang til dokumentutarbeidelse: administrativ, teknisk og kommersiell dokumentasjon, effektiv kommunikasjon av resultater, evalueringer av samfunnsmessige konsekvenser og grundig oppmerksomhet til juridiske og økonomiske detaljer.

Løpende prosjektstøtte

Når forslaget ditt har fått finansiering, fokuserer vi på å sørge for at prosjektet går jevnt. Vårt erfarne team administrerer alle administrative, økonomiske og juridiske detaljer. Vi sørger for at alt blir levert til rett tid, fra rapporter til viktige resultater. Vi koordinerer også møter med EU-organer og håndterer promoteringen av prosjektets prestasjoner. Du trenger ikke å bekymre deg for å administrere aktiviteter, overlat det til oss.

Partners matchmaking

Noen EU-finansieringsmuligheter krever at man søker som et konsortium, ofte med små og mellomstore bedrifter, universiteter eller industrielle partnere. Det kan være tidkrevende å finne de rette partnerne. Heldigvis, med vår enorme database med enheter som er ivrige etter å bli med i EU-prosjekter, er vi her for å strømlinjeforme denne prosessen for deg.

bottom of page