top of page

Europese subsidies en financieringsmogelijkheden voor particulieren, startups, kleine en middelgrote ondernemingen

We publiceren oproepen uitsluitend met 100% intensiteit. U hoeft uw eigen geld niet in het project te investeren. Dek de implementatie van uw bedrijfsidee, productontwikkeling en andere uitgaven met EU-subsidies van 50.000 euro tot 500.000 euro

Of word lid en gebruik de AI Writing Tool om zelf projectvoorstellen op te stellen

NIEUWSTE EU-FINANCIERINGSOPROEPEN

Apply until:

May 31, 2025

Funding up to:

€60 000

If you are:

Startup; SME

If you use:

Scope:

Sustainability

Provides advisory support to European industrial SMEs towards sustainability, including sustainability assessment, training, advisory services, and grants for investment projects development.

Apply until:

Nov 20, 2024

Funding up to:

€6 000 000

If you are:

Startup; SME

If you use:

Scope:

Digital Communication

Tracking financial crimes facilitated by cryptocurrencies.

Apply until:

Nov 20, 2024

Funding up to:

€6 000 000

If you are:

Startup; SME

If you use:

Scope:

Energy Financing

An open invitation for proposals on unspecified innovative topics.

PROBEER ONS AI-SCHRIJFGEREEDSCHAP

Jaarlijks plaatsen wij ruim 183 financieringsmogelijkheden

01

02

Maandelijkse en jaarlijkse lidmaatschappen zijn beschikbaar

De AI-schrijftool is al vooraf getraind voor het genereren van ideeën, het schrijven van projectvoorstellen en het schrijven van rapporten

03

04

AANVULLENDE DIENSTEN

Ontdek ons dienstenpakket om financieringsmogelijkheden voor uw bedrijf of project te ontsluiten. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste financieringsmogelijkheden en begeleiden u door het aanvraagproces. Zelfs als u de perfecte financieringsmatch nog niet heeft gevonden of als u onzeker bent over het aanvraagproces, staat ons toegewijde team klaar om u bij elke stap te ondersteunen. Van persoonlijk advies en begeleiding bij aanvraagondersteuning tot het maximaliseren van uw kansen op het veiligstellen van de financiering die u nodig heeft voor uw bedrijf of project.

Identificatie van financieringsmogelijkheden

Ons primaire doel is om onze klanten op één lijn te brengen met de meest geschikte financieringsmogelijkheden die zijn afgestemd op hun zakelijke doelstellingen. Ons toegewijde team houdt voortdurend toezicht op een verscheidenheid aan financieringsinstellingen en -bronnen, zodat we op de hoogte zijn van het nieuwste aanbod. Deze waardevolle informatie geven wij vervolgens kosteloos door aan onze klanten. Mocht u specifieke voorkeuren hebben met betrekking tot EU-financiering, communiceer dan met ons via e-mail of plan een online consultatie. Wij zijn hier om u te begeleiden en te helpen.

Voorstel schrijven

Wij bieden deskundige begeleiding bij Europese projecten, afgestemd op de visie van onze klanten. Onze diensten omvatten het gehele voorstelproces, van de initiële scoping tot de documentvoorbereiding: administratieve, technische en commerciële documentatie, effectieve communicatie van resultaten, evaluaties van maatschappelijke impact en nauwgezette aandacht voor juridische en financiële details.

Doorlopende projectondersteuning

Zodra uw voorstel de financiering krijgt, gaat onze aandacht uit naar een soepel verloop van het project. Ons ervaren team beheert alle administratieve, financiële en juridische details. Wij zorgen ervoor dat alles op tijd wordt opgeleverd, van rapporten tot de belangrijkste resultaten. We coördineren ook bijeenkomsten met EU-organen en zorgen voor de promotie van de prestaties van uw project. U hoeft zich geen zorgen te maken over het beheer van de activiteiten, laat dat aan ons over.

Matchmaking van partners

Sommige EU-financieringsmogelijkheden vereisen een aanvraag als consortium, waarbij vaak kleine en middelgrote ondernemingen, universiteiten of industriële partners betrokken zijn. Het vinden van de juiste partners kan tijdrovend zijn. Gelukkig zijn wij er, met onze enorme database van entiteiten die graag willen deelnemen aan EU-projecten, om dit proces voor u te stroomlijnen.

bottom of page